PROTEX®

PROTEX®

SKALL

PROTEX®

WINDBREAKER

PROTEX®

SOFTSHELL EXTREME

PROTEX® er membran/coating som lamineres med ytterstoffet slik at dette får en teknisk funksjon. PROTEX®  membran/coating kan brukes på yttermateriale av forskjellige kvaliteter avhengig av hvilken funksjon og behov plagget skal dekke. Membranet danner mange millioner porer pr. cm², disse er så små at de hindrer vann i å trenge inn, men samtidig så store at fukt og kondens transporteres ut. Dette bidrar til å opprettholde en naturlig fuktighetsbalanse mellom kroppen og ytterplagget.

Materialet er vann- og vindtett, samt pustende. Produktene er konstruert for å ivareta optimal bevegelighet og funksjonalitet, samt med stor fokus på praktiske detaljer som lommer til telefon, skipass, briller og kredittkort. Alle sømmer er teipet og i mange av produktene brukes også vanntette glidlåser.

Tetthet mot vanngjennomtrenging er 8.000 mm (Hydrostatic head) og evnen til å transportere ut fukt og kondens er 8.000 g. pr m² pr døgn.

Tetthet mot vanngjennomtrenging er 5.000 mm (Hydrostatic head) og evnen til å transportere ut fukt og kondens er 5.000 g. pr m² pr døgn.

Tetthet mot vanngjennomtrenging er 6.000 mm (Hydrostatic head) og evnen til å transportere ut fukt og kondens er 6.000 g. pr m² pr døgn.

Materialet er vannavvisende, vindtett og pustende. Produktet er laminert av to lag: Ytterstoff og PROTEX® membran. Dette danner et funksjonelt, lett og behagelig plagg til allsidig bruk. Plaggene er perfekte for sport og fritid og holder deg beskyttet mot "nordavind fra alle kanter".

Materialet er vannavvisende, vindtett og pustende. Produktet er laminert av 3 lag: Ytterstoffet, PROTEX® membran samt "Polar fleece" innside.  Dette danner et funksjonelt, lett, behagelig og allsidig plagg. Disse plaggene er ikke primært konstruert som regntøy, men fungerer utmerket som beskyttelse mot lett regn, snø og vind. Glidelåsene i de fleste av disse plaggene er vanntette.

Vask: De fleste PROTEX®-produkter kan vaskes på 40°C i maskin. Bruk et mildt vaskemiddel uten blekeegenskaper og unngå skyllemiddel.

 

Tørk: Plaggene tørkes best ved å henge på kleshenger eller legges flatt. Bruk svak varme ved bruk av tørkeskap og unngå tørketrommel.

 

Impregnering: Bruk spayimpregnering mens plagget fremdeles er fuktig.

 

Forøvrig - følg vaskeanvisning for hvert enkelt plagg.

© 2016 Sea&Ski. All rights reserved. •  Sjøparken, Agnes Torg, 3290 Stavern, Norway  •  Tel: +47 400 01 733